Selyemfestés | A jelentkezés feltételei

Jelentkezni a „Jelentkezési lap” kitöltésével és a regisztrációs díj befizetésével lehetséges.
A regisztrációs díj: 5.000Ft
A regisztrációs díj beérkezése a jelentkezés véglegesítésének feltétele. A regisztrációs díj beérkezésének sorrendje határozza meg a jelentkezés sorrendjét. A regisztrációs díj, a tanfolyam díjából levonásra kerül.
Egy alkalommal csak egy kedvezmény vehető igénybe. (pl. diákkedvezmény + ajándékutalvány már nem)

 

A Regisztrációs díj befizetése:
A regisztrációs díj fizethető átutalással a visszaigazolásban található bankszámlára vagy személyesen a Gold Irodaház (Budapest, XIII. Forgách u. 19.) recepcióján.

Amikor a jelentkező nem jelenik meg a tanfolyamon:
Ebben az esetben a befizetett regisztrációs díjnak megfelelő összegű ajándékutalványt postázunk, amellyel részt vehet egy későbbi tanfolyamunkon, vagy elajándékozhatja ismerősének, rokonának... stb. A regisztrációs díj nem kérhető vissza.

Amikor a tanfolyam nem a jelentkező hibájából marad el:
Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimum 4 főt, vagy más vis maior esetben (betegség, helyiséglemondás stb.) a jelentkezőkkel másik időpontot egyeztetünk, vagy amennyiben a jelentkezők elállnak a tanfolyam elvégzésétől, kérésükre a befizetett összeget 2 napon belül visszautaljuk, illetve készpénzben visszafizetjük.

A jelentkezési lap és a regisztrációs díj beérkezését is egy napon belül visszaigazoljuk. Amennyiben nem kap visszaigazolást kérem, jelentkezzen elérhetőségeinken.
A tanfolyami díj fennmaradó részét az első nap reggelén, 8.30-9.00 között lehet kiegyenlíteni a helyszínen.
A teljes összeg kiegyenlítése a tanfolyam látogatásának feltétele.

Kedvezmény csak magánszemély számára, a jogosultság igazolása után vehető igénybe. A kedvezmények nem vonhatók össze.

A jelentkezéssel elfogadom, hogy hírlevélben értesítést kapjak a további tanfolyamokról és a klubélet híreiről. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről a jelentkezési oldalon tudok leiratkozni. 
A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével elfogadom a „Jelentkezés feltételei”-ben foglaltakat.

 

 

 

A részletekért kattints!

selyemfestés